Jump to content


Photo

How to change the thread display


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Coz2wonder

Coz2wonder

    Guru

  • Members
  • 5,617 posts
  • Gender:Female

Posted 10 February 2010 - 10:28 AM

I have found how to display the posts and threads.

Goto your silhouette, with your screen name.

Select "Settings" from that menu.

You will now see "YOUR OPTIONS" you will see "Profile, Forums, Settings"

Select "Forums"

At bottoms of page you will see the following...

If you change the Topic Display Mode to "Linear" it will display the page as the origninal post, and all the threads will be open. It is more like the site used to be.

This is what to look for at the bottom of that page

View/Posting/Email Prefs

* Include a copy of the post when emailing me from a watched topic
Enabling this option will send a plain text version of the post in the watched topic email.
* Watch every topic I reply to
o If enabled, choose default notification type:
* Topic Display Mode Standard: Posts are shown one after the other.
Linear +: The first post is always shown at the top of the page, with other posts shown one after the other.
Outline: All posts in a topic are shown in tree display, with one thread at a time shown.
  • 0

The most important thing in life is not knowing everything, it's having the phone number of somebody who does!

Anonymous


#2 Linkslady

Linkslady

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 604 posts
  • Gender:Female
  • Location:Rockport, Texas

Posted 10 February 2010 - 06:26 PM

This is good info.. I was going crazy trying to read the posts one at a time..
  • 0

#3 dawnb

dawnb

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 589 posts
  • Gender:Female
  • Interests:Snorkeling, cooking, gardening, jewelry making, reading

Posted 10 February 2010 - 07:37 PM

Me too. Yay Paula! I found you need to change it on every computer you use for CMC - changed it on my work laptop only to find it was still in original format on my home PC. Not anymore!

BTW, I noticed many of us have been members of this forum long before Jan. of 2010, but I think it defaulted to that. How do we change the "member since" date? Not that it's earth shattering, but might be helpful for new members.

Many thanks to Carey and her diligence with getting the forum up and running again. I missed my island fix. The shaking has finally stopped.
  • 0

#4 La Administradora

La Administradora

    Advanced

  • Root Admin
  • PipPip
  • 27 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Cozumel Island

Posted 10 February 2010 - 08:47 PM

I set the display default to the outline form because I like to see who is responding to whom. I, personally, dislike just seeing a bunch of messages peeling on down the page and not know who might have been responding to a reply three posts up.

But it looks like I'm going to have to bow to the consensus and switch the default to linear+. I'll admit, it IS easier to read. And I noticed that if you click the MultiQuote below a post that it will quote it at the top of your reply to show to whom you're responding. Am I making any sense.

Anyway, I guess I'll set it to linear+ tomorrow. What does everyone think?
  • 0

#5 La Administradora

La Administradora

    Advanced

  • Root Admin
  • PipPip
  • 27 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Cozumel Island

Posted 10 February 2010 - 08:49 PM

This is good info.. I was going crazy trying to read the posts one at a time..


For example, now readers can see I'm reply to what linklady wrote above, right?
  • 1

#6 Linkslady

Linkslady

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 604 posts
  • Gender:Female
  • Location:Rockport, Texas

Posted 11 February 2010 - 06:15 PM

yes.. hope this works :unsure:

I THINK I clicked multiquote but it didn't work..
  • 0

#7 Carey

Carey

    Guru

  • Members
  • 14,204 posts
  • Gender:Female
  • Location:Cozumel Island
  • Interests:reading, singing, movies, family & friends, good food, travel

Posted 14 February 2010 - 01:32 PM

You click Multiquote for the post to which you wish to respond. Nothing appears to be happening. But when you then go to reply to the post, you will see the post quoted. Try to edit longer quotes so we're not reading down down and down the page to get to the new response, needless to say.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users